4 жовтня 2021 19:08

"З Кейном в "Манчестер Сіті" чемпіонської інтриги не було б". Невілл про АПЛ

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед" Гарі Невілл висловився про чемпіонські амбіції "Манчестер Сіті".


"Особливістю "Ман Сіті" починає ставати те, що вони не забивають. Так, "Ліверпулю" вони забили двічі, але ще в першому таймі вони могли вийти вперед. Чи доведеться платити за це в кінці сезону?

Чи недорахуються вони очок через відсутність нападника, здатного забити 25-30 голів за сезон? Ми знаємо, що ця команда здатна створювати, але їй не вистачає наконечника попереду.

Ми справедливо хвалили селекцію "Сіті" в останні роки, і Гвардіола вичавлює максимум зі складу, але те, що клуб так і не підписав центрфорварда за ці роки, викликає подив.

Пеп не зовсім довіряє Жезусу, і в той же час клуб не став кидати всі сили на покупку Кейна. Свого часу таке вже було, коли вони відмовилися платити необхідну суму за Алексіса Санчеса, але тоді у "Сіті" був план Б.від такого клубу, як "Сіті", чекаєш, що у них є резерви для стабільної гри протягом 12 місяців.

Я знаю, що Пеп любить випускати склад з безліччю півзахисників, але єдиний сумнів викликає саме відсутність нападника. Перейди Кейн в "Сіті", повірте, чемпіонської інтриги б не було. Все було б вирішене.

І забудьте те, в якій зараз формі Кейн. Проти "Ліверпуля" він би точно реалізував один з моментів у першому таймі. Харрі - це скарб, і він би прибрав всі сумніви, які у мене є щодо "Сіті", – сказав Невілл.