2 жовтня 2021 10:52

Олександр ЗОЛОТОГОРСЬКИЙ: "Думаю, що Луческу проведе дуже "галасливу" роботу зі своїми гравцями і серйозно розбере всі помилки"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалах «2+2» і MEGOGO Олександр Золотогорський склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» – «Шахтар».


- Будемо говорити зараз про головний матч українського сезону. «Динамо» програло «Баварії» з рахунком 0:5. До того вони програли на Суперкубок тому ж «Шахтарю» з рахунком 0:3, і зрозуміло, що багато хто бачить андердогом цього протистояння саме киян. Але я думаю, що Мірча Луческу проведе дуже «галасливу» роботу зі своїми гравцями й дуже серйозно розбере усі помилки. Тож я б шанси «Динамо» у цьому матчі розцінював би дуже високо.

З іншого боку, я б говорив, що обидві команди мають забити попри те, що травмувався основний форвард «Шахтаря» Лассіна Траоре. Вже три матчі поспіль цього не відбувається. Вже три матчі поспіль якась з команд не пропускає у цьому протистоянні й довго це продовжуватися не може.