1 жовтня 2021 22:39

Луїс Суарес: "Куман поводився зі мною так, немов мені 15 років. Я приходив додому в сльозах"

Нападник "Атлетико" Луїс Суарес, який раніше виступав за "Барселону", розповів про своє ставлення до головного тренера каталонської команди Рональда Кумана.


- Як ви вважаєте, хто несе відповідальність за ваш гучний відхід з "Барселони"? Куман або [колишній президент клубу] Бартомеу, який, здавалося, вже давно був налаштований проти вас?


- Обидва. Я вже говорив про це в минулому сезоні. Що стосується тренера, я думаю, якби у нього був характер і авторитет, він поводився б по-іншому. Якби він сказав, що не розраховує на мене і що я повинен піти з конкретних причин - нехай так…


Але він каже мені, що я не входжу в його плани. А коли я вже закриваю угоду з "Атлетико" і розриваю контракт з "Барселоною", він підходить і каже, що, якщо угода не буде закрита, в неділю він буде розраховувати на мене в матчі з "Вільярреалом". Як? Якщо я не входжу в твої плани, то як ти можеш на мене розраховувати?


Він відправляв мене тренуватися на третє і четверте поля і поводився зі мною так, немов мені 15 років. Він завдавав мені болю, це зачіпало мене. Через таку неповагу я приходив додому в сльозах. Я жодного разу не проявив до нього неповагу. Я тренувався, не показуючи невдоволення, незважаючи ні на що. Тому що я професіонал. Я шукав найкраще рішення.


Я сказав, що [відповідальність несуть] "обидва", тому що Бартомеу розповідав, як погано Суарес впливає на роздягальню, робить це, робить те... Я побачив його слова за тиждень до повернення до тренувань і дзвінка Кумана. Це було боляче, - наводить слова Суареса іспанське видання Sport.