1 жовтня 2021 17:36

Андрій ТЕЛЕСНЕНКО: "Динамо" не підпустить до себе "Шахтар"

На майбутній ігровий день свій прогноз дав екс-захисник збірної України Андрій Телесненко, пише zbirna.com.


01.10.2021


Маріуполь - Рух - 1:1


Обом командам очки потрібні конче. Не думаю, що в цій зустрічі буде багато футболу. А ось боротьби буде в надлишку. Вважаю, що матч завершиться внічию.


02.10.2021


Колос - Чорноморець - 0:0


Молоді Чорноморця не вистачає зіграності і стабільності, звідси і результати не зовсім ті, які хотілося б бачити. Проте, одесити, думаю, зможуть в Ковалівці зачепитися за очки. Колос в нинішньому сезоні поки не блищить...


Львів - Дніпро-1 - 0:1


Незважаючи на те, що Дніпро-1 трохи пригальмував, все одно він зможе забрати зі Львова три очки. Підбір виконавців у Ігор Йовічевича сильніше, ніж у Олега Дулуба.


Ворскла - Інгулець - 2:0


Ворскла однозначний фаворит даного протистояння. Своє поле і краща зіграність полтавців дозволять їм після цього туру залишитися на третьому місці в турнірній таблиці.


03.10.2021


Верес - Олександрія - 1:1


На папері Олександрія має всі шанси взяти максимум в цьому протистоянні, однак у Юрія Вірта бойова команда. Вона захоче реабілітуватися за крупну поразку від Шахтаря. Частково рівнянам вдасться це зробити. Нічия.


Зоря - Десна - 2:0


Незважаючи на складний матч і поразку від Роми в Лізі конференцій, Зоря, вважаю, переможе Десну, яку в нинішньому сезоні сильно штормить.


Металіст 1925 - Минай - 2:1


У Валерія Кривенцова команда знає, чого хоче. Часом харків'янам не вистачає класу, проте вони зможуть обіграти Минай, у якого, як мені здається, настала чорна смуга...


Динамо - Шахтар - 1:1


Перед цим протистоянням Шахтар знаходиться в кращому психологічному стані. Однак, вважаю, що Мірча Луческу зробить правильні висновки. Тим більше, що вболівальники Динамо чекають реакції команди на дві великі поразки від того ж Шахтаря і Баварії. Думаю, що в українському класико буде нічия, яка більше на руку киянам.