1 жовтня 2021 10:33
1

Владлен ЮРЧЕНКО: "Тепер розумію, чому футболісти так ставляться до журналіста Ящука і його роботи"

Новачок "Десни" Владлен Юрченко прокоментував Tribuna.com інсайд журналіста "Футбольного формату" Олега Ящука, що футболіст влітку міг перейти в "Шериф", але порахував це кроком назад. Також Ящук повідомляв, що 27-річний українець у цей період міг стати гравцем "Ворскли".


- Ящук говорив, що футболісти відмовляються давати інтерв'ю і поводяться неналежно. Але всі журналісти знають, що я завжди лояльно ставлюся до цього, завжди відкритий, завжди даю інтерв'ю. Після такої інсайдерської інформації, що виходить від нього, яка взагалі незрозуміло звідки береться, пропадає бажання спілкуватися з такими людьми. Навіщо він це говорить - незрозуміло. Я тепер розумію інших футболістів, чому вони так ставляться до нього і його роботи. Тому що це ні в які ворота не лізе, таке говорити і давати такі інсайди.


- Тобто все це неправда?


- Це просто смішно. Якщо людині хочеться писати те, що він хоче – добре, нехай пише. Але це негарно позначається на гравцях. Зараз - на мені, раніше - ще на комусь іншому. Як я розумію, такі ситуації частенько трапляються. Скажу м'яко - це негарно, - сказав Юрченко.


Фото: ФК "Зоря"

Тобто це все таки правда