20 вересня 2021 20:50

Каспарс ДУБРА: "Після матчу з "Динамо" ми підтримали в роздягальні риболовлю"

Захисник "Олександрії" Каспарс Дубра в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про матч УПЛ з київським "Динамо" (1:0).


«В ми знали, що нам буде важко На виїзді проти "Динамо". Динамівці зараз дуже пристойно виглядають, добре виступають і в чемпіонаті, і в Лізі чемпіонів. Тому ми готувалися до серйозної гри. Знали сильні сторони, готувалися. Зрозуміло, що у господарів були хороші моменти, вони могли забивати. Вважаю, що ми як команда зіграли добре. Незважаючи на результат і пенальті в кінцівці матчу. Голову вгору і готуємося далі до наступних матчів.


Пенальті? Подивившись момент потім без емоцій і спокійно-контакт бувши. Але я ще раз повторюся, що в принципі при такому стику, боротьбі, можна пенальті ставити, тому нехай залишається, як є. Я думаю, що як гравець "Олександрії" я скажу, що краще б не поставили пенальті. Проте все вийшло так, вже нічого не зміниш. Ми вже перебудовуємося, зараз у нас Кубок і ми готуємося до наступної гри. Звичайно, неприємно і хотілося б, щоб арбітр не поставив цей пенальті.


Рибалка досвідчений футболіст і навряд чи себе заганяв за цей пенальті. Буває у всіх, це не спеціально, була боротьба, він боровся з футболіст. Це Ігровий момент і будь-який гравець нашої команди міг опинитися там. Тому ми його підтримали, у нас хороший колектив, ми всі разом, забули цей момент і готуємося до наступної гри».