19 вересня 2021 17:54

Екс-арбітр ФІФА: "Рибалка забув, що на матчі працює система VAR"

Призначений у ворота «Олександрії» пенальті в компенсований час у поєдинку чемпіонату УПЛ з «Динамо» викликав неоднозначну реакцію у вітчизняних футбольних колах.


Екс арбітр ФІФА, відомий футбольний експерт Мирослав Ступар в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua від суддівства в цьому матчі.


«В епізоді з призначенням пенальті арбітр Кривушкін спочатку не зафіксував порушення правил на Денисі Гармаші. Однак після підказки судді, який працював з системою ВАР і особистого перегляду, виправився.


Півзахисник Сергій Рибалка дійсно притримав Гармаша. Склалося враження, що він просто забув, що на матчі функціонує система ВАР, яка таких пустощів не пропускає. Цілком можливо, що в іншому випадку для Риболки все б обійшлося.


В цілому ж, арбітр Кривушкін відпрацював не кращим чином. На мій погляд, попередження Віталію Буяльському, Сергію Сидорчуку і Клаудіо Спінеллі були не по ділу. А ось емоційний монолог Мірчі Луческу після одного з епізодів залишився арбітром чомусь непоміченим. Хоча тренер «Динамо» заслуговував на гірчичник».