13 вересня 2021 13:36

Бельерін вибрав "Бетіс" для продовження кар'єри за рекомендацією аналітичної компанії

Захисник "Арсеналу" Ектор Бельерін вдавався до послуг аналітичної компанії, щоб визначитися з місцем продовження кар'єри, стверджує The Athletic.


В кінці літнього трансферного вікна 26-річний футболіст перейшов в "Бетіс" на правах оренди. За інформацією джерела, правий захисник при переході керувався амбіціями потрапити в збірну Іспанії на ЧС-2022. У минулому сезоні Бельерін втратив місце в стартовому складі "Арсеналу" і влітку мав кілька варіантів продовження кар'єри, в тому числі в "Інтері". Однак Бельерін в підсумку вибрав "Бетіс", і визначитися з вибором йому допомогли консультації з аналітичною компанією Analytics FC.

Відзначається, що агентство підготувало для іспанця список, де клуби були ранжовані від найбільш підходящого до найменш підходящого йому. На думку компанії, стиль футболу, який ставить команді головний тренер "Бетіса" Мануель Пеллегріні, відмінно підходить Бельеріну. Крім того, команда потребувала правого захисника після відходу Емерсона Рояла. Нарешті, гра на батьківщині допоможе Бельеріну частіше бути на виду у головного тренера збірної Іспанії Луїса Енріке.