12 вересня 2021 21:13
4

Остап МАРКЕВИЧ: "Сподіваємося, нам пощастить у матчі з "Шахтарем"

Сьогодні азовці здобули виїзну перемогу над "Колосом" - 3:1. Представляємо вашій увазі прес-конференцію наставника ФК "Маріуполь" Остапа Маркевича:


- Дякую за привітання. Природно коментар по грі буде позитивним. На даному етапі нас найбільше цікавлять бійцівські якості, які нашій молодій команді треба проявляти в кожному матчі. І сьогодні команда їх проявила. Це мене дуже радує. Думаю, хлопці відчули впевненість і зрозуміли, що без цього аспекту в сучасному футболі нема на що розраховувати. Вітаю нашу команду і наших уболівальників із заслуженою перемогою. Вони зачекалися цієї перемоги. Напевно, у них сьогодні буде гарний настрій.


- Сьогодні "Маріуполь" здобув першу перемогу в сезоні. Чому не вдавалося перемагати раніше? Що стало сьогодні основним фактором у перемозі?

- У нас було багато травм у провідних гравців. Чеха, Меліченко ... Очеретько все ще відновлюється. Це дуже вагомі для нас втрати. На їхніх місцях грали зовсім молоді хлопці, які ще не досягли необхідного рівня фізичної підготовки.


"Колос" - досвідчена команда, у складі якої грають фізично потужні футболісти.


Ми ніколи не давали установки – валятися на полі нашим молодим футболістам. Ми таку поведінку не заохочуємо. Але сьогодні такі ситуації часто виникали і саме через те, що фізично потужні гравці «Колоса» твердо ставили корпус, ногу – нашим молодим хлопцям було важко протистояти такому тиску. "Колос" сьогодні також проявив характер. Вони билися до кінця.


- Наступний матч "Маріуполь" також проведе в Ковалівці проти "Шахтаря". Можливо, цей стадіон став для вас фартовим. Як будете налаштовуватися на наступну гру?

- Хороше запитання. Сподіваємося, нам пощастить. Буде важкий матч і ті молоді футболісти, які гратимуть, отримають безцінний досвід.


Фото - ФК "Маріуполь"

Если повезет в игре с Шахтером,то в Мариуполе будет новый тренер...
Будем считать, что шутка удалась)
Остап уже не смешно, троллить это не твоё. Всем известно при каких условиях Мариуполь может получить очки в матче со своей первой командой. Если это не плоский юмор, то значит ты всех за дураков держишь.
Юморист.