12 вересня 2021 16:38
1

Гасперіні - про поразку від "Фіорентини": "Нам не вистачило нападників. Я очікував, що ми підпишемо ще одного форварда"

Головний тренер Аталанта Джан П'єро Гасперіні прокоментував поразку від Фіорентини в рамках серії А (1:2).


"Ми грали в свою гру. Були якісь труднощі, які наздогнали нас у першому таймі, і вони змінили хід матчу. Гра була непоганою, тому, навіть якщо поразка залишить жалю і розчарування, ми повинні дивитися на картину в цілому, і моя команда знову доб'ється успіху в цьому сезоні.

Фіорентина - дуже сильна команда, і ми добре зіграли проти них. Ми переконані, що результат був вирішений не зовсім зрозумілими діями арбітрів. Сподіваюся, що незабаром ми отримаємо більше ясності, тому що ми не розуміємо, які правила".

"Цього літа склад у певному сенсі став більш укомплектованим. Ми бачили, що Дзаппакоста виступив дуже добре, в той час як я думаю, що у Копмайнерса є відмінні якості.

Я щиро очікував, що ми підпишемо ще одного нападника, але клуб або не зміг цього зробити, або вирішив довіритися гравцям, які вже є. Ми повинні максимально використати ту якість, яку ми маємо, І я переконаний, що якщо ми будемо грати так, як сьогодні ввечері, ми знову досягнемо успіху.

Останні три роки ми граємо з одними і тими ж нападниками. Я дійсно думаю, що команда стала сильнішою на всіх інших позиціях і може доставити нам задоволення в цьому сезоні", — сказав Гасперіні.
Профукали Супрягу :)