12 вересня 2021 10:16

Брайан Робсон про повернення Роналду: "Не пам'ятаю такого шуму навколо "Олд Траффорд" з приїзду Кантона"

Колишній півзахисник "Манчестер Юнайтед" Брайан Робсон висловився про повернення Кріштіану Роналду в клуб після матчу з "Ньюкаслом" (4:1), в якому він зробив дубль.


"Я піду на святкову вечерю зі Стівом Брюсом в неділю і знаю, що він скаже: "Чому саме ми повинні були грати з "Манчестер Юнайтед" в першому матчі Кріштіану Роналду після повернення?!".


Я не пам'ятаю такого шуму навколо "Олд Траффорд" з тих пір, як приїхав Ерік Кантона.


Я з'явився на стадіоні в 11:45, і він був вже битком набитий. Навіть після гри, в той момент коли фанати вже зазвичай розходяться, тут вони тинялися навколо, просто насолоджуючись атмосферою. Всі програмки, які зазвичай залишаються непроданими, розкупили - всі відзначали день повернення Кріштіану.


Не думаю, що коли-небудь бачив, щоб стільки стюардів захищали гравця, коли він давав інтерв'ю у поля. Багато фанатів залишилися в надії побачити його або взяти автограф. Це було ніби повернення до днів слави, він дав цьому місцю нову віру.


Кріштіану показав у суботу, що він може змінити для цієї команди. "Манчестер Юнайтед" не показує чогось видатного, але цей хлопець буде робити різницю. Він відчуває моменти, він ефективний, він на іншому рівні.

У нього є харизма, щоб захопити натовп і підняти її настрій. Рівень підтримки в суботу був на рівні матчів проти "Ліверпуля", "Манчестер Сіті" або "Челсі".


Багато гравців, які повернулися зі збірних, як би збилися зі шляху. Можливо, минулого року "Юнайтед" в такій ситуації зіграв би внічию, але Кріштіану Роналду завжди прагне до перемоги. Саме для цього він і повернувся в клуб. Він тут не заради казки з невдалим кінцем", - сказав Робсон.