12 вересня 2021 09:15
1

Відука: "У футболі безліч жополізів, кар'єристів і безчесних людей. Я не був одержимий славою і не зациклювався на грошах"

Колишній нападник "Лідса", "Ньюкасла" і збірної Австралії Марк Відука дав перше інтерв'ю з моменту завершення кар'єри в 2009 році.


"Чому про мене часто неправильно судять? Я все ще відчуваю це сьогодні. Багато людей, яких я зустрічаю, кажуть: "Ти не той, кого я очікував побачити". Я часто задаюся питанням: "чому?".


Я зовсім не був одержимий славою. Мені це не подобалося. Я не зациклювався на грошах, вони прийшли як побічне явище.


Ви знаєте, на що схожий футбол. У ньому безліч жополізів, кар'єристів і безчесних людей, які намагаються вас обдурити. Але я завжди намагався залишатися вірним собі.

Може бути, негативне сприйняття пов'язане з тим, що я не відповідаю певному образу. Я народився і виріс в Австралії, але мої батьки були хорватами. У мені є австралійська толерантність, але є і хорватський настрій. Я буду стояти на своєму, якщо в щось вірю. Це про те, щоб бути чесним з самим собою.


Багато гравців підлизуються до вболівальників, тренерів, журналістів, і всі їх люблять. Але що це за люди, коли прибираєш все це лайно? Вони хороші люди або просто грають в якусь гру?"- сказав Відука.