11 вересня 2021 17:55
1

Леонід КУЧУК: "Дякую супернику і тренеру за цю гру. Для мене і "Руху" це школа"

Головний тренер "Руху" Леонід Кучук прокоментував нічию в матчі з "Зорею" (1:1).


- Ваші емоції від сьогоднішнього матчу?


- Це дуже серйозний суперник, з серйозними гравцями в лінії атаки, з фланговими гравцями. Мало не вистачало нам гравців у центрі оборони. У нас величезна проблема була, але ми більшу частину матчу закривали всі атаки суперника, не рахуючи перших 10-12 хвилин.


Другий тайм був набагато краще і приємніше в нашому виконанні, але в кінцівці ми мало не доводили задумане. Повторюся, суперник був дуже сильний, дуже хороший. Дякую супернику і тренеру за цю гру. Для мене і "Руху" це школа. Як чіплятися за будь-яку можливість виграти матч.


- Ви ризикнули і поставили 18-річного Романа в стартовий склад, але замінили в перерві.


- Замінив, бо було на цю підставу, не ігрове. Добре, що він хоч зізнався, що були певні проблеми, і за хвилину до виходу на другий тайм ми зробили заміну, хоча вона не планувалася.

Це був другий його матч на високому рівні. Самі розумієте, з U-19 і тут відразу такого суперника. Це знову ж для нього школа, і хороша можливість проявити себе. Молодець.


- Стаменкович був не готовий зіграти сьогодні з перших хвилин?


- Футболіст повинен готуватися до сезону мінімум 4 тижні. Ми хочемо, щоб він за тиждень тренувань потрапив до основного складу. Дива не буває. Мілош відновлюється, як складатиметься наступний матч, хто гратиме, ми вже вирішимо до наступного матчу.

- Наскільки футболісти вже засвоїли ваші ідеї?


- Моя ідея-моя ідея. Це моя ідея, так. А футболісти цю ідею повинні своєю грою втілити в життя. Жоден матч ми не зіграли однаково. Ось і все. Це вміння перебудовуватися, вміння працювати на результат - сказав Кучук.


Фото - ФК "Рух" Львiв

Для Кучука ця гра школа?.. Трохи дивно, бо тренерського стажу у нього більше, ніж у Скрипника...