11 вересня 2021 14:19

Півзахисник "Металіста 1925" Габелок - про гру з "Динамо": "Всім раджу нічого від нас не очікувати"

Півзахисник "Металіста 1925" Артем Габелок прокоментував Footboom майбутній матч команди проти київського "Динамо", який відбудеться в межах сьомого туру української Прем'єр-ліги. Зустріч запланована на суботу, 11-го вересня, о 17:00.


- У вас було два тижні, щоб підготуватися до гри з киянами. Чи напрацьовували щось нове і чи варто очікувати сюрпризів?


- Ми готуємося до кожного суперника. З точки зору тактики вибираємо як краще зіграти і привносимо невеликі зміни. Правда, думаю, у футболі важко придумати щось нове, тому хочу вас засмутити, але нічого нового, а тим більше сюрпризів на гру з "Динамо" не буде.


- На твій погляд, хто з лідерів чемпіонату нині сильніший: "Шахтар" чи"Динамо"?


- Рано оцінювати, адже ще не грали з "Динамо" в цьому сезоні. Поки складно важко сказати, хто сильніший.

- З одним з лідерів чемпіонату, донецьким "Шахтарем", ви вже зіграли і виглядали дуже гідно в першому таймі. Чи варто очікувати подібного в грі з "Динамо"?


- Всім раджу нічого від нас не очікувати, і тоді, можливо, ми вас приємно здивуємо. Як сказав класик, "ваші очікування - це ваші проблеми".


- На гру з "Динамо" збереться чимало вболівальників?


- Чув, що 10 тисяч квитків продано.


- Те, що на матчі "Металіста" в Першій лізі ходить більше фанів, ніж на ваші ігри - немає заздрості або якоїсь образи?


- Жодних образ немає. Думаю, що для нашої скромної команди 10 тисяч уболівальником - це вже великий аванс, це потрібно цінувати і дорожити кожним уболівальником. А якщо говорити про повний стадіон, то це потрібно ще заслужити і дорости до такої кількості фанів на трибунах.


Фото - ФК "Металіст 1925"