11 вересня 2021 08:08

Тухель розповів, для яких цілей "Челсі" орендував Сауля

Головний тренер "Челсі" Томас Тухель розповів, для яких цілей був орендований у "Атлетико" Сауль Ньїгес.


"Ми домовилися, що Біллі Гілмор поїде в "Норвіч", щоб отримувати більше ігрового часу в АПЛ, і він був нашим четвертим півзахисником в минулому сезоні. Тепер, у зв'язку з ситуацією з коронавірусом і після Євро і Кубка Америки, особисто я був трохи стурбований тим, що у мене на цей сезон залишаться тільки Матео, Жоржинью і Н'голо.


Це сталося не через брак класу чи характеру, я найщасливіший тренер, оскільки в моєму розпорядженні є ці троє хлопців, але з точки зору цього все було трохи непередбачувано. У грудні у нас буде Клубний чемпіонат світу, попереду багато матчів, і ніхто не знає, що станеться. У більшості випадків завжди грають двоє з трьох. Як тільки гравець отримує травму або дискваліфікацію, з'являється небезпека перевантажити гравців.


Тому ми шукали гравця, але не відчайдушно, а в плані альтернативи, і Сауль багато років був на радарі "Челсі". Я багато років знаю цього гравця, Я намагався придбати його, коли працював в інших клубах, але це було неможливо. Тому, коли ситуація підходила до кінця і з'явилася можливість взяти гравця в оренду, ми були раді цьому.


Думаю, це саме той тип гравця, який нам потрібен, щоб іноді давати Жоржинью і Н'голо перепочинок. Це дуже стратегічний гравець, у нього хороші навички пасу, він дуже працездатний і він прийшов з непростого клубу. Я думаю, що це чудово підходить команді, і тому я абсолютно щасливий. У нас не найбільша команда з точки зору кількості гравців, але у нас сильна команда з точки зору класу і характеру, і я дуже радий, що тепер Сауль є її важливою частиною", - цитує Тухеля прес-служба клубу.