10 вересня 2021 21:11

Владислав ГЕЛЬЗIН: "Незадоволений рішенням Апеляційного комітету УАФ з моєї дискваліфікації"

Екс-президент донецького "Олімпіка" Владислав Гельзін в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував рішення Апеляційного комітету УАФ, який частково задовольнив апеляцію функціонера, скостивши термін його дискваліфікації з п'яти до трьох років.


"Звичайно, я не задоволений рішенням Апеляційного комітету УАФ. Мене на самому засіданні не було, був мій представник. Протягом 10 днів ми отримаємо офіційний висновок і будемо розуміти, як рухатися дальший. Розраховував, що покарання знімуть і залишать умовну дискваліфікацію, тому що ми наводили в приклад аналогічні випадки з інших країн, і там не було таких жорстких покарань.


У підсумку вийшло так, як є зараз. Нічого не змінилося. Чи будемо подавати документи до спортивного суду Лозанни? Думаю, так. Швидше за все, будемо подавати.


Чи впливає термін дискваліфікації на повернення в футбол? Звичайно, впливає. На жаль, у нас б'ють тих, хто вкладає гроші в футбол. Україна унікальна країна, б'ють тих, хто вкладає у футбол. І роблять це люди, які є пожирачами. Очікувати від них іншого не варто. Прийде час, і їх винесуть звідти. Ось побачите".


Фото - ФК "Олiмпiк" Донецк