9 вересня 2021 08:44
1

Олександр ЗУБКОВ: "Трохи незручно грати зліва"

Півзахисник збірної України Олександр Зубков прокоментував нічию проти Чехії (1:1).


- Яка атмосфера в команді? Результат якось підкосив впевненість?


- В жодному разі не підкосив. Зараз у нас йде смуга нічиїх. Звичайно, всі засмучені. З Казахстаном пропустили на останній хвилині, тут ледь не на останній секунді. Футбол тим і цікавий, що грають з першої і до останньої хвилини. Зробимо висновки і готуємося далі.


- Ідея була грати другим номером?


- Вважаю, ми виконували настанову тренера. Знали, що чехи дуже сильно піднімають крайніх захисників. І в разі їхньої помилки, у нас будуть дуже хороші зони для контратак. Кілька разів ми добре вибігали. Плюс гол, якщо не помиляюся, там було 7 передач, хороша подача з флангу, забили. Виконували настанову тренера і чекали свої моменти.


- Є якісь зміни в тренувальному процесі, колективі?


- У нас зараз особливо немає часу щось змінювати. Звичайно, тренувальний процес трохи інший, це специфіка тренера. Не можу сказати, що щось сильно змінилося.


- Ти граєш у збірній зліва, а номінально ти правий вінгер. Як перебудова проходить?


- Без проблем. Де тренер скаже грати, там і буду. Звичайно, трохи незручно. Але намагаюся по максимуму віддаватися і допомагати команді.


- У команді все гаразд з атмосферою?


- З атмосферою все в порядку. Звичайно, після цього матчу легкий осад залишився. Всі хлопці засмучені, що на останніх секундах пропускаємо. Найголовніші і важливі матчі попереду. Зберемося, розберемо моменти і будемо готуватися, - сказав Зубков у мікст-зоні.

Ніякі висновки Вам не допоможуть. Скільки можна їх робить. Мій вердикт-ледачі. І ще, різниця мʼячів в один гол, це не виграш, люба випадковість і ...бац-нічия. Не менше 3-х має буть різниця.