4 вересня 2021 08:08

Динамовцы стартуют в новом сезоне элит-лиги ДЮФЛУ

У суботу, 4-го вересня, розпочинається новий сезон у дитячо-юнацькій футбольній лізі України.


Традиційно в елітному дивізіоні «Динамо» представлене академічними групами чотирьох вікових категорій: U14, U15, U16 та U17. Як і минулого сезону, на першому етапі усі учасники були поділені на чотири групи по шість команд у кожній. Динамівці потрапили до групи 1 разом із донецьким «Шахтарем», київськими ОК ім. Піддубного та ДЮСШ-26, луцькою «Волинню» та ДЮСШ ФА «Тернопіль». На першому етапі, який пройде восени, команди зіграють кожна з кожною у два кола (вдома та на виїзді). Згідно набраних очок та зайнятих підсумкових місць у турнірній таблиці команди з першої трійки у другому етапі, який пройде навесні, змагатимуться за чемпіонство, а решта розділять між собою місця з 12-го по 24-е.


У першому турі «Динамо» U14 (тренери Артем Яшкін та Віктор Мороз) і U16 (тренери Олексій Дроценко та Павло Чередніченко) вдома прийматиме луцьку «Волинь». А «Динамо» U15 (тренери Юрій Дмитрулін та Євген Лозинський) та U17 (тренери Юрій Ястребінський та Андрій Фартушняк) зіграють із лучанами на виїзді. Старші групи почнуть свої матчі о 12.00, а молодші – о 14.00.


Поєдинки динамівських команд вікових категорій U14 та U16 ви зможете переглянути у прямій трансляції на каналі «Динамо» (Київ) у YouTube.