1 вересня 2021 13:20
1

Даниил СИКАН: "Петраков всегда начинает занятия на повышенных тонах"

Напередодні виїзного поєдинку проти збірної Казахстану у відборі чемпіонату світу 2022 року своїми очікуваннями поділився новачок національної команди України Данило Сікан (нападник).


- Вечірнє тренування пройшло добре, готуємося до матчу в доброму гуморі. Допомагає те, що я давно знаю Олександра Васильовича Петракова і його особливості. Він завжди розпочинає заняття на підвищених тонах, заряджає своїх підопічних. Дуже цікаво все проходить. Особисто мені він сказав, що хоче, аби я влітав просто у ворота... Скажу чесно, що цього запрошення я навіть не очікував, адже це все ж таки національна збірна, а я завжди грав за молодіжку. Несподіваний виклик для мене.


Перед будь-яким поєдинком є хвилювання, такий собі невеличкий мандраж. Надто що Казахстан - дуже хороша команда, гравці якої є справжніми бійцями, що віддають себе на полі до кінця. Простого матчу я не очікую. До того ж ми граємо на синтетичному газоні, до якого треба звикнути. Але нічого страшного, мені вже доводилося виступати на такому покритті.

Друг друга хорошо знают и это плюс. Сикан обладает невероятной способностью забивать из ничего!