27 серпня 2021 22:34
3

Олег ФЕДОРЧУК: "Группа у "Динамо" сложная, но у киевлян есть один плюс..."

Вчора київське «Динамо» та донецький «Шахтар» дізналися своїх суперників по груповому раунду Ліги чемпіонів. «Динамівцям» доведеться зіграти з німецькою «Баварією», іспанською «Барселоною» і португальською «Бенфікою». «Гірників» чекають зустрічі з іспанським «Реалом», італійським «Інтером» і молдовським «Шерифом». Про перспективи українських клубів в найпрестижнішому європейському клубному турнірі «Рейтингу Букмекерів» розповів Олег Федорчук, тренер більш ніж з 20-річним стажем.


- На жаль, з жеребкуванням нам не пощастило, — сказав Федорчук. — Наш футбол настільки опустився за своїм рівнем, що просто потрапляння двох команд в груповий раунд вже вважається великим досягненням.

Ми багато хотіли від «Ворскли», «Колоса», «Зорі»… а потім у нас депресія. Вона виникає тоді, коли ми чекаємо більшого, ніж можемо.

Повертаючись до Ліги чемпіонів, зазначу, що у «Динамо» група більш складна, але у підопічних Мірчі Луческу є один плюс – вони аутсайдери квартету. У киян головне завдання — спробувати заробити хоч якісь очки в скарбничку країни й, звичайно, заробити грошей для клубу.

Хоча команда з Молдови укомплектована хорошими виконавцями, до того ж і тренер у них український. Юрій Вернидуб добре знайомий з «Шахтарем». Більш того, йому допоможуть зі збором додаткової інформації по «Гірникам».

Якщо підбивати підсумки, зазначу, що третє місце в групі для «Шахтаря» — це буде норма, а для «Динамо» — подвиг. Більшого не варто чекати від українських грандів в такій авторитетній компанії.


Так в целом он прав. в этот раз
Большинство посетителей любят этот сайт.
Открываешь, а тут опять Федорчук.
За что?
Сховати
oleg, та лучше уж он, чем очередная новость о Супряге)