7 липня 2021 12:39

Новички "Металлиста 1925": "Команда ставит перед собой высокие цели и задачи"

Вчора гравцями "Металіста 1925" стали воротар Денис Шеліхов та півзахисник Євген Протасов. Перше інтерв'ю хлопців у якості гравців харківського клубу.


Денис Шеліхов:


- Позитивні емоції від того, що потрапив до такої гарної команди, яка ставить перед собою високі цілі та завдання на майбутній сезон. Наприкінці минулого сезону надійшло запрошення, спитали як я ставлюсь до того, щоб приїхати до "Металіста 1925" на оглядини. Я відповів позитивно, що готовий приїхати. Після огляди, мені запропонували контракт. Я дуже радий та буду робити все можливе для якомога кращих результатів команди.


Так сталось, що минулого сезону я обидві гри проти "Металіста 1925" не грав та дивився зі сторони. Мені дуже сподобалось, у який футбол грала команда, це була гра вищого рівня, завдяки чому клуб вирішив завдання по виходу до Прем'єр-Ліги.


Плюс мінус знаю всіх хлопців, ми коли готувались до матчів, розбирали майбутніх суперників, "Металіст 1925" не виключення. А вже зараз проходить період знайомства. Конкуренція в команді - це завжди плюс, завдяки конкуренції ми ростемо, розвиваємося та стаємо сильнішими.


Євген Протасов:


- У мене закінчився контракт з луцькою "Волинню". Я приїхав у відпустку до рідного Мелітополю, зателефонували з "Металіста 1925" із дуже вигідною пропозицією, тому особливо довго не роздумував та приїхав до Харкова.


Для себе я ставлю завдання максимально викладатися на тренуваннях, бо це Прем'єр-Ліга і всі все розуміють. Будемо старатися по максимуму.


Були моменти, коли коментатори порівнювали із Олегом Протасовим як футболістом. Дуже гарний колектив, знайомий був із Максимом Задеракою та Віталієм Пономарем, з якими раніше грали у "Олександрії". Зараз збори, важко всім, все проходить дуже інтенсивно, але потрібно готуватися в такому режимі.