30 червня 2021 14:13

"Колос" объявил о расставании с экс-игроком "Динамо"

"Колос" на своєму офіційному сайті повідомив про припинення співпраці з Павлом Оріховським.


- Наш клуб залишив атакувальний півзахисник Павло Оріховський. Вихованець академії київського "Динамо" виступав за столичний клуб, одеський "Чорноморець", київський "Арсенал", а влітку 2019 року перейшов у "Колос".


За два сезони Павло провів за ковалівську команду 46 матчів – забив 9 м’ячів та 5 разів асистував партнерам. Відзначимо його надважливий гол у ворота "Дніпра-1", який відкрив рахунок у півфінальному матчі за єврокубки в сезоні 2019/2020 – цей м’яч надав натхнення "Колосу", завдяки чому ми святкували перемогу 4:1.


Павло запам’ятався залізними нервами при виконанні пенальті – у минулому сезоні він приніс перемогу "Колосу" на шостій компенсованій хвилині у матчі 5-го туру УПЛ, забивши з "точки" у ворота "Маріуполя". Також вболівальники пам’ятають і його красені-голи зі штрафних ударів. Оріховський в сезоні 2020/2021 тричі влучно пробивав з одинадцятиметрової позначки, а ковалівські вболівальники багато разів скандували його прізвище.


Наш клуб дуже вдячний Павлу за професіоналізм, самовіддачу, позитивний настрій та безмежну жагу до перемоги. Ми бажаємо всього найкращого у твоїй кар’єрі, і кажемо: "Щасти тобі у всьому, Паша. Дякуємо за все! – йдеться у заяві клубу.