26 травня 2021 16:05

"Динамо" U-12 примет участие в международном турнире в Виннице

З 27-го по 30-е травня у Вінниці відбудеться міжнародний футбольний турнір Utmost Cup (Vinnytsia Football Cup) серед команд вікової категорії U12 (футболісти 2009-го року народження).


На ньому буде представлене і київське «Динамо».


Команди цієї вікової категорії гратимуть на полі стандартного розміру, у форматі 10 польових гравців + воротар, матчі складатимуться з двох таймів по 20 хвилин.


У змаганнях серед команд вікової групи U12 візьмуть участь 32 команди, поділених на 8 груп по 4 у кожній. Серед учасників турніру – і зарубіжні колективи, зокрема, молдовські академія Раду Ребежа, «Дачія» та «Зімбру», які представляють столицю Кишинів.


«Динамо» під керівництвом тренерів Дениса Борсука та Дениса Голоколосова потрапило до групи «E» разом із СДЮСШОР «Ужгород», кременчуцьким «Кременем» та СДЮСШОР «Миколаїв». Матчі групового етапу відбудуться 27-го та 28-го травня. У перший ігровий день динамівці зустрінуться з ужгородською СДЮСШОР (початок о 9.50) та миколаївською СДЮСШОР (початок о 15.50), а у другий поміряються силами з «Кременем» (початок о 13.50).


За регламентом турніру команди, що посядуть перші місця у своїх квартетах, потраплять до чвертьфіналу, а решта гратиме у стикових поєдинках за нижчі місця. Переможці чвертьфіналів вийдуть до півфіналу, а згодом у вирішальних матчах буде визначено переможця та розподілені підсумкові місця.


Матчі пройдуть на відкритому полі СК «Нива», новозбудованому полі Палацу дітей та юнацтва зі штучним покриттям та спортивній базі на території Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу.