25 квітня 2021 16:04

ДЮФЛУ U-15. Элит-лига. ДЮСШ "Карпаты" - "Динамо" 0:1

У суботу, 24 квітня, відбувся матч Еліт-Ліги ДЮФЛУ, у якому «Динамо» U15 зустрілося на виїзді з командою ДЮСШ «Карпати».


Команда Олексія Дроценка та Павла Чередніченка підійшла до цього поєдинку в ранзі лідера турнірної таблиці, маючи в своєму активі 3 перемоги і одну нічию за підсумками чотирьох турів, у той час як «Карпати» здобули лише одну перемогу і тричі поступилися у другому раунді Еліт-Ліги.


Проте, матчі з «Карпатами» у Львові завжди були важкими, і виключенням не став звітний поєдинок.


З перших хвилин львів'яни доставили чимало клопоту голкіперу «Динамо» В'ячеславу Суркісу, який кілька разів рятував ворота «біло-синіх», здійснюючи ефектні сейви. На десятій хвилині небезпечний штрафний виконав Любомир Кузик, і тільки реакція Суркіса врятувала киян від пропущеного м'яча. За три хвилини В'ячеслав знову врятував «Динамо», в ефектному стрибку перевівши на кутовий м'яч, який летів у верхній кут після дальнього удару Володимира Короля.


На 27-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота «Динамо», зафіксувавши фол з боку Дениса Хмельовського. І знову героєм епізоду став В'ячеслав Суркіс, який не просто парирував удар з 11-ти метрів, а забрав м'яч намертво в правому нижньому від себе куті.


Динамівці ж свій момент реалізували. На 32-й хвилині Матвій Пономаренко діагональним пасом з центру поля перевів м'яч на правий фланг на Кирила Пашка, який хитнув захисника, підробив м'яч собі під ліву ногу і вколотив у дальній верхній кут воріт.


У другому таймі «Динамо» зіграло надійно і прагматично, не дозволивши супернику створювати небезпечні моменти біля власних воріт. А коли це все ж таки вдавалося робити львів'янам, надійно на останньому рубежі діяв динамівський голкіпер В'ячеслав Суркіс. На 63-й хвилині він витягнув з-під поперечини небезпечний удар Матковського.


Підопічні Олексія Дроценка на класі довели гру до переможного результату, здобувши впевнену суху перемогу і зміцнили своє лідерство в турнірній таблиці.


ДЮФЛУ. Еліт-Ліга


ДЮСШ «Карпати» - «Динамо» - 0:1 (0:1)


«Карпати»: Лозинський, Лапко, Паращук, Лєбєдєв, Цюрпалевіч-Семочко, Король, Мікляш, Штефан, Дмитришин (Решутко, 50), Коваль (Матковський, 57), Кузик.


«Динамо»: Суркіс, Кузьменко, Захарченко, Іщенко, Кусій, Хмельовський, Білий, Осипенко (Шевченко, 54), Пашко (Задорожній, 65), Калин, Пономаренко (к) (Нестеренко (70+2).


Гол: Пашко (32)


Нереалізований пенальті: Кузик (28, воротар)


Попередження: Захарченко (10), Кузьменко (50)