15 квітня 2021 15:20
14

Геннадий ОРЛОВ: "Зинченко хотел взять российское гражданство, чтобы его заявили в Россию"

Российский комментатор Геннадий Орлов сообщил, что игрок сборной Украины Александр Зинченко размышлял о взятии гражданства Российской Федерации.


«Когда Зинченко только переезжал в Россию, за него шла война. Он же был приписан «Шахтеру», и Газизов (генеральный директор «Уфы» – прим.) рискнул, сказав: «Давай, берем тебя». Более того, был такой момент, когда Зинченко даже хотел взять российское гражданство для того, чтобы его заявили в Россию. Он же украинец.


Я лично его спрашивал, и он сказал: «Все-таки мои родственники живут в Донецкой области, но не там, где ДНР, а в украинской части. Не могу я брать российское гражданство. Родители и прочее. Ну не могу». Если бы он взял российское гражданство, то оказался бы в «Зените», — сказал Орлов в эфире «Радио Зенит».

З Nana, теж згоден.
З Nana, теж згоден.
Так хотел или "не могу"?
Сховати
Кепа, да - каша. Ну видимо сначала хотел, а потом передумал когда все обмозговал
Неплохой футболист, но в общем понятно, почему я не хочу видеть его в сборной, как и Мораеса с Марлосом. Чужие. А Орлов приличный человек, ему верю.
Сховати
Барвiнок, Зіна не раз говорив, що не хотів і не збирався рос паспорт отримувати, але йому ви не вірите, а Орлову який розповідає про якихось родичів Зіни з донецької області (а чому не з Житомирської?) ви вірите.
І тут не повна цитата Орлова "Но, может, это его судьба. Сейчас он капитан сборной Украины, причём играет на позиции опорного полузащитника. И как играет, как мячи раздаёт! Потрясающе! Так остро он действует. Вот его передачи вперёд. То есть он ведёт игру» і якщо ви вірите в слова Орлова, то і вірите що Зіна опорника в збірній грає?)
Сховати
Nana, згоден з Вами .
Nana, авжеж, репутація - це не пусте. Орлов десятиліттями прцював на свою репутацію, жодного разу її не затьмаривши. Про Зінченка досить сказати, що він 2018 року волів відпустку провести у Москві. Як Ви особисто ставится, до такого вибору, Nana? Я вже не кажу про те, що жодного слова українською мовою від цього хлопця не чув, а англійську він вже знає непогано. Свій чи чужий? Що йому Гекуба-Україна? В останніх матчах за збірну він на якій позиції грав? Лівого захисника? І останнє - чому не з Житомирської? А конче з Житомирської? Одне виключає інше?
Сховати
Барвiнок, відповідаю на все по черзі) у Зінченка мама з відчимом живе в Москві, тому він і їздить туди, він цього і не приховував ніколи, як я маю відноситися до того, що Зінченко до батьків в гості їздить?) Українською Зінченко розмовляє, в ютубі є відео його зустрічі з українською діаспорою в Манчестері, там Зіна прекрасно розмовляє українською) За збірну Зіна ЛЗ не грає, а в МС у Гвардіоли функції крайнього захисника досить різноманітні, а в матчі з Лідсом Зіна грав на позиції в центрі поля, але опорного півзахисника в збірній Зіна ніколи не грав, як стверджує Орлов. З Житомирської області, бо Зіна звідти родом, з Радомишля.
Сховати
Nana, вдячний за зразкову відповідь по суті. Мама - це серйозне пояснення. І все ж не мама приїхала до нього на Батьківщину, а він до неї - в країну-окупанта. Як Ви маєте ставитися? Ніяк не маєте. Це справа особистого вибору. Мені особисто це не здається морально бездоганним. Щодо відео, де Зінченко говорить українською, я спробував його пошукати і через гугл, і на ютубі. Не маю підстав Вам не довіряти, але буду вдячний за посилання. У такому разі готовий визнати свою помилку і вибачитися. Щодо позиції, на якій він грав у збірній, констатуємо різницю наших оцінок. :)
так, і щодо родичів. Хоч він сам із Радомишля, родичі можуть бути де завгодно. Он у Москві є. Та й сам житомирянин не раз казав, що в нього донецьке серце.
Перепрошую, знайшов відео зустрічі з уболівальниками в Манчестері. Може, він "прекрасно розмовляє", але цього не чути.
Сховати
Барвiнок, https://youtu.be/cUXx3wqeZxA
Чого ж не чути)
https://m.youtube.com/watch?v=cUXx3wqeZxA