31 березня 2021 14:02

Алексей АНДРОНОВ: "Казахстан не проиграл разгромно Франции только в силу ряда причин"

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч Україна – Казахстан в 3-му турі кваліфікації ЧС-2022.

- На перший погляд, здається, що матч абсолютно очевидний і зрозумілий, але в України приблизно такий же був і попередній матч з Фінляндією, який вона провела дуже натужно, масу моментів не реалізувала в першому таймі, в кінці нарешті змогла забити гол, і здавалося, що змогла забезпечити собі перемогу, але раптом гра розгорнулася в інший бік. Останні 10 хвилин пройшли під диктовку фінів, а помилка Миколенка призвела до пропущеного голу і втрати очок.

Казахстан не програв розгромно Франції лише через низку обставин – далекого виїзду і всяких незвичних для французів умов. Мені здається, що Україна полетить вперед в цій грі, тому що ще одна втрата очок поставить її на межу катастрофи.

До того ж казахи слабші фінів і їм теж доведеться подолати тривалий переліт. Мені здається, що Україна заб’є в кожному з таймів з коефіцієнтом 1,85 – оптимальна ставка на цей матч.