23 березня 2021 20:44

Вторая лига. Весомая заявка "Ужгорода" на повышение в классе

23 березня відбулося п’ять перенесених матчів чемпіонату України серед команд другої ліги. З-поміж них виокремимо два протистояння, де з’ясовували стосунки колективи, що не приховують свого бажання підвищитися в класі.


В Ужгороді в першому таймі територіальною перевагою володіли гості з «Епіцентру», але на 44-й хвилині господарі дотепно розіграли стандартне положення, і їхній новачок Олег Вишневський із близької відстані відкрив рахунок. До речі, він оформив дубль у попередньому поєдинку ужгородців — із «Волинню-2». Після перерви всі намагання подолян добитися зламу виявилися марними. Більше того, на 88-й хвилині футболісти «Ужгорода» провели стрімку контратаку, яку влучним ударом завершив Юрій Чонка. Закарпатці завдали «Епіцентру» першої поразки й збільшили свої шанси в боротьбі за одну з перепусток до першого дивізіону.


А в матчі в Мар’янівці футболісти «Кривбасу» забили м’яч у ворота «Таврії Сімферополь» на 57-й хвилині. Відзначився Андрій Ременяк. Проте завдяки проведеним замінам господарі зуміли перехопити ініціативу, і на 90-й хвилині Олексій Бойко врятував свою команду від поразки. 1:1. Ця нічия потішила конкурентів «Таврії Сімферополь» та «Кривбасу».


Друга ліга


Група «А»


Перенесені матчі


23.03.2021


9 тур

«Рубікон» — «Буковина» — 1:3


11 тур

«Ужгород» — «Епіцентр» — 2:0



Група «Б»


Перенесені матчі


23.03.2021


5 тур

«Таврія Сімферополь» — «Кривбас» — 1:1


10 тур

«Дніпро» — «Енергія» — 1:0


11 тур

«Яруд» — «Нікополь» — 2:0