11 березня 2021 08:34

Алексей АНДРОНОВ: "Динамо" в Лиге Европы достался сложный соперник, но это не повод подгибать лапки"

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч «Динамо» Київ – «Вільярреал» в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи сезону-2020/21.

- Для багатьох був несподіванкою вихід «Динамо» в 1/8 фіналу. Після домашньої нічиєї з «Брюгге» кияни провели дуже важкий поєдинок на виїзді, де в самій кінцівці зуміли забити гол, який і став переможним і дозволив вийти в наступний раунд.

Зараз в чемпіонаті України у «Динамо» 4-очковий відрив від «Шахтаря». Кияни перебувають на першому місці. Чемпіонство в Україні – головне завдання «Динамо» на цей сезон. Ліга Європи – це все ж приємний бонус. Дістався складний суперник, досвідчений, що перевершує «Динамо» в класі. Але це не привід підгинати лапки, тим більше в домашньому матчі.

Більш того, погодні умови будуть для «Вільярреала» не дуже звичні. Я чекаю, що Київ зіграє сміливо і покаже, що його вихід в цю стадію плей-оф не є випадковим. Плюс Мірча Луческу зараз навряд чи буде ділити матчі на важливі і неважливі. Зрозуміло, що на чемпіонат настрій супер, а тут він повинен бути просто хорошим.

Мені здається, що на цей матч ідеальний варіант ставки – обидві команди заб’ють. У «Динамо» є чим атакувати. «Вільярреал» також дуже небезпечний попереду. 1,94 коефіцієнт на цю подію – хороший і солідний коефіцієнт.