27 лютого 2021 12:34

Мирон МАРКЕВИЧ: "Надеюсь, что "Динамо" опровергнет прогнозы и пройдет "Вильярреал"

В 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» зустрінеться з «Вільярреалом». Своїм баченням про майбутню дуель українського та іспанського клубів з bookmaker-ratings.com.ua поділився колишній наставник збірної України Мирон Маркевич.


- «Динамо» дістався дуже складний суперник. «Вільярреал», незважаючи на деякі складності в плані результату у внутрішній першості, все одно претендує на високі місця. Як і у випадку з «Ромою», зараз складно сказати, як іспанці поставляться до Ліги Європи. Хоча, якщо враховувати, що Унаї Емері тричі вигравав цей турнір, то захоче знову перемогти, цього разу з «Вільярреалом».

Ця іспанська команда грає традиційно — в пас, намагаючись контролювати м’яч, пресингувати на чужій половині поля. Повторюся, «Динамо» буде непросто. Добре, що до першої гри ще два тижні, і у підопічних Мірчі Луческу є можливість ще набрати кондицій.

Що стосується фаворита цієї пари, то, на мій погляд, це «Вільярреал», на який я б поставив 60%, відповідно, на «Динамо» — 40%. Однак поле рівне, м’яч круглий, тому будемо сподіватися, що динамівці спростують прогнози і проб’ються до чвертьфіналу, чого я їм і бажаю, – сказав Мирон Маркевич у коментарі «Рейтингу Букмекерів».