20 лютого 2021 21:07

"Никаких финансовых проблем не возникало". "Диназ" прокомментировал уход Чепурненко в "Десну"

19 лютого півзахисник Євген Чепурненко підписав контракт з чернігівською «Десною». Впродовж кількох тижнів він вже перебуває в тренувальному таборі представника Прем’єр-ліги і пройшов з командою збори в Туреччині.


Деякі ЗМІ повідомляють неперевірену інформацію, що футболіст достроково розірвав контракт з «Діназом» через якісь фінансові труднощі вишгородської команди. Але це не відповідає дійсності. Як зазначив головний тренер Володимир Бондаренко, ніяких негараздів навіть не виникало.


Євген дуже хотів залишитися в «Діназі», але одночасно й прагнув реалізувати себе на вищому футбольному рівні. Це була для серйозна дилема для наставника та гравця.


Зважаючи на нинішній статус «Десни», тренерський штаб «Діназу» вирішив піти назустріч футболісту й відпустити його достроково. Всі фінансові моменти між командами вирішено. Також на правах оренди навесні в складі вишгородців виступатиме креативний центральний півзахисник Євген Белич.


Нагадаємо, що Євген Чепурненко прийшов у «Діназ» минулого літа і дуже швидко став одним з лідерів команди та кращим бомбардиром Другої ліги в першій половині сезону. На його рахунку 9 голів в 11 матчах.