20 січня 2021 20:15
3

Лучшим арбитром Премьер-лиги прошлого года назвали Екатерину Монзуль

20 січня в Будинку футболу відбулася церемонія нагородження найкращих арбітрів УПЛ і ПФЛ за підсумками 2020 року. Також у рамках заходу було вручено спеціальні відзнаки Fair Play командам, які відзначилися найбільш коректною поведінкою на полі в сезоні-2019/2020 у кожній із професіональних ліг.


Претендентів на отримання індивідуальних нагород серед арбітрів визначав Комітет арбітрів УАФ. Критерієм відбору команд-переможців у номінації Fair Play була найменша кількість жовтих та червоних карток, отриманих за підсумками всіх матчів минулого сезону.


Особисті відзнаки під час церемонії отримали:


«Кращий арбітр УПЛ» — Катерина Монзуль (Харківська обл.);
«Кращий арбітр-дебютант УПЛ» — Олександр Шандор (Львівська обл.);
«Кращий арбітр першої ліги» — Анастасія Романюк (Івано-Франківська обл.);
«Кращий арбітр другої ліги» — Дмитро Євтухов (Дніпропетровська обл.).


Приз Fair Play в УПЛ за підсумками сезону-2019/2020 виборола чернігівська «Десна», у першій лізі — краматорський «Авангард», у другій лізі — «Кристал» із Херсона.


Крім того, нове екіпірування, яке було презентовано на церемонії, невдовзі отримають усі арбітри й асистенти арбітрів УПЛ та ПФЛ.

Рекордсменка по просмотру VAR и удалениям игроков Динамо!
Конечно, Падленко и Падалкину нравится.
При всех претензиях к Монзуль, её надо сравнивать не с абстрактным идеалом, а с другими живыми судьями. Кто конкретно из украинских судей не ошибался и не давал повода для подозрений в ангажированности? Кто, расскажите нам, судейские отцы, которых мы должны принять за образцы?
Да кто бы, сука, сомневался.