27 грудня 2020 17:12

Первая лига. В "Кремне" и "Кристалле" не обойдется без кадровых изменений, а "Горняк-Спорт" еще надеется не сойти с дистанции

Поки гравці першолігових команд перебувають у відпустці, у клубах триває адміністративна робота.


Після доволі неочікуваної відставки головного тренера «Кременю» Олександра Головка лави колективу з Кременчука з різних причин залишила й ціла група футболістів: Станіслав Куліш, Сергій Чеботаєв, Руслан Зубков, Олег Бородай, Ілля Брюхов, Максим Кучеренко, Жонатан, Денис Норенков, Денис Галата, Владислав Закорський та Денис Островський. Тож новому керманичу доведеться формувати практично нову команду. До речі, керівництво ФК «Кремінь» оголосило конкурс серед фахівців, переможця якого й буде призначено головним тренером. Претендентам для початку необхідно відповісти на шість запитань стосовно функціонування команди й відправити цю анкету на електронну пошту ФК.


Знову без наставника залишився «Кристал». Після відставки Сергія Валяєва обов’язки керманича в останніх матчах осінньої частини чемпіонату виконував директор ФК Сергій Шевцов. Заповнити цю вакансію в «Кристалі» планують наприкінці січня, до повернення команди з відпустки, хоча й у Херсоні не обійдеться без серйозних кадрових змін, адже відразу в цілої групи гравців закінчився термін контрактів.


Складною залишається й ситуація у ФК «Гірник-Спорт». Через відсутність фінансування на 2021 рік усім футболістам було надано статус вільних агентів. Але президент клубу Петро Каплун сподівається знайти нових інвесторів, які допоможуть одному з лідерів першої ліги втриматися на плаву.