14 листопада 2020 08:25

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "На самом деле, украинцы не должны были проигрывать полякам"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалах «2+2» і MEGOGO Олександр Золотогорський склав прогноз на матч Ліги націй Німеччина – Україна.

- Україна хоч і не забила Польщі в товарняку, але показала, що може грати комбінаційно і цілком може розраховувати на забиті м’ячі. Ярмоленко не використав пенальті, Циганков – достатньо багато моментів. Насправді, українці не мали програвати полякам. Але вже сталося, як сталося, і добре, що подібний нефарт мав місце у товариському поєдинку.

А Німеччина має перманентні проблеми в захисті і пропускає щоматчу. Так, команда Льова – явний фаворит і має всі шанси на перемогу. Але це не означає, що вони ЗНОВУ не пропустять. А забивають Бундестіму в офіційних поєдинках вже 5 матчів поспіль (товарняк з чехами дуже резервним складом, мабуть, не варто рахувати)…

Взагалі, матч може стати достатньо результативним. Тому я вкотре спробую варіант: «обидві заб’ють і тотал більше 2.5» за 2.08. І вболіваємо за наших!