9 листопада 2020 21:05

Александр Усик посетил тренировку сборной Украины

Увечері національна команда провела тренування на НТК імені Баннікова, в якому взяли участь 18 гравців. На час заняття не прибули до розташування головної команди семеро збірників — «бельгійці» Роман Яремчук, Едуард Соболь та Богдан Михайліченко, «австрієць» Євген Чеберко, «угорці» Ігор Харатін і Олександр Зубков та «італієць» Руслан Маліновський. Однак усі вони приєднаються до синьо-жовтих сьогодні ввечері.


Зустріч з Усиком

На початку тренування на збірників чекала несподіванка — головний тренер Андрій Шевченко представив колективу чемпіона світу з боксу Олександра Усика, який на запрошення коуча синьо-жовтих прийшов побажати хлопцям успіху в найближчих матчах, попередньо здавши ПЛР-тест, що показав негативний результат. Зі свого боку, футболісти привітали Усика з нещодавньою перемогою на боксерському рингу. А ще були вітальні оплески від тренерів та партнерів на честь нещодавніх іменинників та Андрія Ярмоленка, який два тижні тому втретє став батьком. А далі — робота. Перша на зборі, відновлювальна, але від того не менш важлива.

Завтра об 11.30 літак із синьо-жовтими на борту вилетить із міжнародного аеропорту «Бориспіль» у напрямку польського міста Катовіце. Приблизно за дві години збірна має прибути до першого місця призначення свого листопадового вояжу. У місті Хожуві українці поселяться в готелі Vienna House Easy Katowice. Завтра у програмі національної команди — передматчева прес-конференція та офіційне тренування на полі Сілезького стадіону, на якому 11 листопада Україна проведе товариську зустріч зі збірною Польщі.

Олександр Гливинський