16 жовтня 2020 12:11

Перед матчем с "Динамо" "Рух" объявил о подписании трех новичков

Ряди «жовто-чорних» поповнили захисники Роман Гагун і Давід Зец та хавбек Остап Притула.


Роман Гагун вже третій ексгравець «Агробізнеса», який перейшов до львів’ян у цьому сезоні. Родом з Хмельниччини, амплуа – правий захисник. З 2012-го по 2014-ий роки захищав кольори юніорської та молодіжної команди ужгородської «Говерли». Впродовж двох сезонів захищав кольори грузинського «Одіші-1911». Останнім клубом гравця був власне волочиський «Агробізнес», у якому провів три роки, вигравав аматорський чемпіонат та Другу лігу Україну. У «Русі» Роман обрав 2-ий номер і вже встиг зіграти за «жовто-чорних» у товариському матчі проти «Вереса».


Ще один новий оборонець «жовто-чорних» – словенець Давід Зец. Є вихованцем академії словенського «Триглаву». У 18-ть років підписав контракт з лісабонською «Бенфікою», де грав за юнацьку команду. Викликається у молодіжну збірну своєї країни. У складі «жовто-чорних» гратиме під номером 6.


І третій новачок клубу львів’янин Остап Притула. Грає на позиції атакувального півзахисника. Вже встиг дебютувати за молодіжку «жовто-чорних» у матчі проти однолітків з ПФК «Львів». Остап – вихованець дитячо-юнацької академії львівських «Карпат». Дебютував в УПЛ у лютому 2020-го року проти «Дніпра-1». У «Русі» обрав 10-ий номер.