4 жовтня 2020 08:24

Сергей БУЛЕЦА: "Забитый мяч прибавит мне уверенности"

Автор заключного голу у протистоянні з полтавською «Ворсклою» півзахисник СК «Дніпро-1» Сергій Булеца поспілкувався після гри із клубною пресслужбою:


— Сергій, які перші емоції після цієї гри?

— Звичайно, у роздягальні усім стало краще – команда була емоційне зарядженою. Гадаю, це нам пішло на користь, що зуміли забити у самому кінці матчу. Це нас психологічно розслабило.


— Команду багато критикують, але видно, що триває велика праця. Після цього матчу команда зуміє відштовхнутися від усіх цих невдач, що були позаду?

— Будемо працювати і далі. Головне – працювати, і тоді будемо показувати ту гру, яку чекають у першу чергу від нас вболівальники.


— Що змінилося в команді з приходом нового головного тренера?

— Команда стала більш згуртованою, а на тренуваннях відчувається більше розкутості і легкості. Вважаю, що це дуже добре для команди.


— Ти давно вже не забивав. Нарешті це сталося.

— Емоції дійсно одразу пішли назовні, адже, насправді, довго не міг забити. Тепер, сподіваюся, у мене з’явиться впевненість.


— Вперше після тривалої перерви вболівальники прийшли на «Дніпро-Арену». Наскільки це вам додає сил?

— Звичайно, коли є вболівальники, то і команда біжить, і вона постійно заряджена, і до останньої секунди буде боротися за результат. Це сьогодні і вийшло. Тож, ми граємо тільки заради вболівальників.