9 серпня 2020 11:36
2

Источник: "Металл" на 90% будет состоять из менеджмента "Металлиста", клуб просматривает новичков из Аргентины и Бразилии

Журналист Роман Бебех в своем телеграм-канале "Бомбардир" рассказал о проекте ФК "Металл".


"Керувати проектом буде Євген Красніков. ФК Метал на 90 відсотків скрадатиметься з менеджменту старого-доброго Металіста, який став срібним призером УПЛ та запалював у єврокубках.


Перед новим клубом будуть стояти максимальні цілі, але на першому етапі їх не будуть озвучувати в голос. Метал буде робити велику ставку на відкритість в плані роботи з вболівальниками та медіа. Особливий акцент на розвиток власної дитячої академії (працювати з дітьми не лише з Харкова, але й області). У планах створити одну з найкращих дитячих академії країни. В ній буде тренуватись приблизно 1 000 дітей.


Головний тренер ФК Метал – Олександр Кучер. Він починав кар’єру гравця саме в Харкові і дійшов до рівня Ліги чемпіонів та національної збірної. В тренерський штаб увійде екс-голкіпер збірної України Андрій Дикань (працюватиме з голкіперами).


ФК Метал планує з нового сезону почати в другій лізі. І вже веде переговори з деякими гравцями УПЛ. Регламент другої ліги дозволяє лише одного футболіста – легіонера у заявці на гру. Вже зараз селекція переглядає потенційних новачків навіть в Аргентині та Бразилії. Скоріш за все це буде футболіст у групу атаки.
Дуже радий, що в Україні виникне ще один амбітний проект. Тільки в конкуренції буде прогрес нашого футболу".

Все круто придумано, пусть у них все получится, НО почему в Украине так туго с названиями клубов, Металл это ну вообще не звучит солидно
Сховати
Дмитрий, пройдёт санацию, вернёт торговую марку Металлист и инфраструктуру - переименует. А так прозвище клуба временно поставил.