7 березня 2020 16:16

Уик-энд для легионеров сборной Украины: манчестерское дерби Зинченко

Черговий клубний уїк-енд для легіонерів збірної України, яких Андрій Шевченко викликав на товариські матчі проти Франції (27 березня, Сен-Дені) та Польщі (31 березня, Хожув), завдячуючи поєдинку італійської Серії А, що відбудеться в понеділок, може розтягнутися на три дні.


У суботу, 7 березня, у 31-му турі іспанської Сегунди «Ов’єдо» Андрія Луніна на виїзді зустрінеться із сусідом по підвалу турнірної таблиці, «Естремадурою» (початок матчу — о 17.00 за київським часом).


У 24-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова на чужому стадіоні зійдеться із «Залаегерсегом» (20.30).


У передостанньому турі першої частини чемпіонату Бельгії «Брюгге» Едуарда Соболя прийматиме «Серкль-Брюгге», «Гент» травмованого Романа Яремчука, Романа Безуса та Ігоря Пластуна вдома гратиме проти «Шарлеруа», а на «Кортрейк» Євгена Макаренка на своєму стадіоні чекає зустріч з «Антверпеном» (усі матчі розпочнуться о 21.00).


У неділю, 8 березня, у 25-му турі чемпіонату Туреччини «Кайсеріспор» Артема Кравця на виїзді зіграє проти «Касимпаши» (12.30).


А на стадіоні «Олд Траффорд» відбудеться манчестерське дербі між господарями з «Юнайтед» та гостями із «Сіті» Олександра Зінченка. Зустріч пройде в рамках 29-го туру англійської Прем’єр-ліги (18.30).