9 лютого 2020 21:07

"Львов" одержал очередную победу на сборах в Турции

Гравці професійного футбольного клубу «Львів» перемогли у третьому матчі поспіль на зборах у Туреччині. Цього разу команда здолала словенську «Муру».


Зважаючи, що у команди за день до того було одразу два матчі, в вже у понеділок на них очікує ще один спаринг, то тренерський штаб дав можливість зіграти всім, розділивши їх на дві команди. У першому таймі вийшли Пеньков, Люлька, Борзенко, Братков, Приймак, Татарков, Богунов, Бопесу, Сабіно, Алваро та Ренан. І саме у першому таймі було забито два голи. На 25-й хвилині Алваро відзначився з пенальті, а за п’ять хвилин Сабіно подвоїв перевагу «синьо-золотих левів».


У другому таймі виходили Сарнавський, Гончар, Кравчук, Бусько, Клименчук, Нич, Ходаковський, Шина, Жонатан, Велвес та Пернамбуко. Однак їм відзначитися не вдалося.


Матч так і закінчився перемогою ПФК «Львів» 2:0.


ПФК Львів – ФК Мура – 2:0


Голи: Алваро, 25 (пен.), Сабіно


Стартовий склад ПФК «Львів»: Пеньков, Люлька, Борзенко, Братков, Приймак, Татарков, Богунов, Бопесу, Сабіно, Алваро, Ренан.


Вже у понеділок, 10 лютого, команда зіграє проти «Маріуполя». На вівторок запланований спаринг з вірменським клубом «Лорі». 12 лютого гравці повертаються до Львова. Два дні у них буде вихідних, після чого команда розпочне підготовку до матчу чемпіонату – 22 лютого на виїзді проти «Олімпіка».