27 листопада 2019 21:07

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Не верю в чудеса. Класс игроков "Динамо" выше, чем у "Мальме"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч «Мальме» — «Динамо» Київ у 5-му турі групового етапу Ліги Європи. На думку експерта, українці здобудуть позитивний результат.


Дивився останній матч «Мальме». Хоч команда виграла, але було помітно, що вона не зовсім у формі, були проблеми. Зі шведами грати на виїзді завжди складно. Вони завжди організовані, б’ються та бігають. Однак я не вірю в дива. Клас футболістів «Динамо» на порядок вищий. Якщо кияни зіграють у свій футбол, то не повинні програвати. В іншому випадку можна й не вийти з групи.


Прогнозую, що «Динамо» не програє. Букмекери дають дуже великий коефіцієнт на перемогу команди Михайличенка. Не знаю, чим вони керуються. Мабуть, дивляться лише на голу статистику. Не секрет, що БК регулярно помиляються, інколи роблячи це свідомо.


Матч з «Маріуполем» не був показовим, але помітно, що «Динамо» зараз в хорошій формі. Візуально команда виглядає дуже активно, у фізичному плані проблем немає. Це дозволить домінувати в майбутній грі. Припускаю, що в шведів особливих шансів не буде.


Я проглянув лінію і найбільше мені сподобалася ставка «перемога «Динамо» в 1 м’яч або нічия».