24 жовтня 2019 11:35

Вадим СКИЧКО: "Если в Премьер-лиге "Динамо" удается все, то в Европе есть над чем поработать"

Зустріч двох лідерів групи В має дати відповідь хто ж очолюватиме квартет у подальшому та хто зробить вагомий крок до виходу до плей-оф. Кияни на правах господарів точно мають бути активнішими, а отже ближчими до успіху, переконує постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко.


- Багато з нас обпеклися на прогнозах і ставках на перемогу «Динамо» у виїзній грі з «Лугано». Але той поєдинок мав стати наукою у першу чергу для самих футболістів з Києва. Якщо в УПЛ «Біло-синім» вдається усе, то у Європі є над чим попрацювати. Домашня перемога над іншим лідером групи стане свідченням, що висновки зроблено. Хоча загалом матчі ЛЄ даються віце-чемпіонам України вкрай складно. Що вдома з «Мальме», що на виїзді з «Лугано». Втім зараз усе у руках команди Олексія Михайличенка: вдома кияни мають серію з трьох перемог без пропущених м’ячів, крім Микити Бурди та Міккеля Дуелунда до гри з «Копенгагеном» готові усі, а ще у домашніх матчах єврокубків динамівці вже давно не перемагали більш як у один м’яч. Публіка цього зачекалася.

«Копенгаген» жваво розпочав сезон, але згодом дещо пригальмував. Особливо це стосується матчів на виїзді. Нині у команди Столе Сольбаккена шість поспіль ігор на чужих стадіонах у всіх турнірах без перемоги у основний час. Минулий виїзний матч Ліги Європи з «Мальме» – це взагалі тихий жах навіть попри підсумковий нічийний результат. На мою думку на НСК «Олімпійський» у данців особливих шансів на успіх не буде. Ще й їхній головний забивала Даме Н’Доє досі травмований та навіть не полетів до Києва.