15 жовтня 2019 21:51

Журналист: "Шевченко изменил философию сборной Украины, на игру команды приятно смотреть"

За три роки перебування на посту головного тренера збірної України з футболу Андрій Шевченко зміг змінити філософію команди, що й дало свої плоди, вважає футбольний коментатор, ведучий проекту «Бомбардир» Роман Бебех.

«За ці три роки він зробив дуже багато, в плані того, що він змінив філософію гри команди, він створив гру, на яку можна дивитись, а не те, що було при (попередньому наставнику Михайлу — ред.) Фоменко. При Фоменко ми просто не знали, що робити з м’ячем, футболісти вибивали його подалі. Це як у нас дітей вчать — ви просто вибивайте, а там хай чіпляються», — сказав Бебех в ефірі програми «Нині вже» на hromadske.

Він зазначив, що ніякого розвитку в такому футболі немає, тоді як Шевченко за час свого тренерства розвиває нову концепцію гри. Водночас Бебех вважає, що Шевченку дещо пощастило з гравцями.

«У цей же час наші гравці розвивалися, багато футболістів поїхали грати у Європу, і йому дещо пощастило, що ці гравці почали прогресувати, і йому було з ким цю гру ставити. Але результат і сама гра, я вважаю — просто молодець», — резюмував журналіст.