7 вересня 2019 15:19
2

Юрий ДМИТРУЛИН: "Мы полностью переиграли "Шахтер"

Підсумки гри з однолітками із «Шахтаря» підбив наставник «Динамо» U16 Юрій Дмитрулін:


- На мій погляд, ми повністю переграли «Шахтар». Знали, за рахунок чого, за рахунок яких сильних якостей ця команда грає, і постаралися їх нейтралізувати, а в атаці зіграти на своїх сильних сторонах. В цьому плані ми виглядали набагато сильніше за суперника.


У першому таймі було три-чотири хороших моменти, хоча б один з них можна було використовувати, але підвела реалізація, хоча весь минулий тиждень ми якраз над завершенням атак і працювали. Але нічого страшного, бувають такі ігри, коли маєш повну перевагу, створюєш моменти, а потім проста неуважність - помилка в оборонних діях призводить до голу в наші ворота.


Але навіть після цього могли зрівняти рахунок Слюсар, Царенко, Горбач, але знову ж таки реалізація залишає бажати кращого. Сказав хлопцям проаналізувати гру, щоб розуміти, за рахунок чого вони перегравали «Шахтар», які помилки допускали, і що заважало реалізовувати моменти. Це все відпрацьовується на тренуваннях. Говоримо їм щоразу йти до кінця і забивати кожен м'яч, щоб виробити навик - тоді і в грі можна буде з закритими очима забивати.


В цілому вважаю, ми рухаємося в правильному напрямку. Після цього матчу хлопці стануть сильнішими і відчують впевненість.

Еще одно сердце.Когда в Динамо не будет ни одного сердца,может быть начнутся перемены,но точно с другими людьми.
Мне показалось, что счет был по игре. Большую часть времени инициативой владели кроты. Особенно в концовке первого тайма и в начале второго.