12 серпня 2019 15:31

Виктор ВАЦКО: "Мариуполь" мог заказать новые шевроны во Львов. "Карпатам" же они успели дойти"

Украинский журналист Виктор Вацко прокомментировал объяснение вице-президента «Мариуполя» Андрея Санина, почему команда играла без новых шевронов в матче с «Карпатами» (1:1) в 3-м туре УПЛ.


- Почитав пояснення директора Маріуполя Андрія Саніна про те, чому його команда не грала у третьому турі із новими затвердженими УПЛ шевронами. Просто трошки логіки для вас.

Нехай, як говорить Андрій Санін, нові шеврони УПЛ «пішли в роботу» 8 серпня, коли Маріуполь мав гру з АЗ в Одесі. Маріуполь грав із Карпатами у Львові 11 серпня о 19:30. Приїхав до Львова із Одеси за день до гри - 10 серпня. Звичайно ж, заздалегідь знаючи, в якому готелі мешкатиме. Це до того, що на адресу даного готелю з Києва УПЛ могла вислати необхідні шеврони з доставкою і до 10 серпня вони спокійно встигли б дійти. Зрештою, тим же Карпатам вони ж дійти встигли.
Набити шеврони на комплект ігрової форми (в заявці на матч 18 чоловік), як стверджують адміністратори футбольних клубів, - максимум 2 години часу. Львів - місто велике, і вся відповідна техніка там є. І дізнатися про неї - справа одного телефонного дзвінка. Адміністратора одного клубу адміністратору іншого. І це, до слова, - частина їх професійного обов‘язку. Як частина професійного обов‘язку топ-менеджера клубу - дати адміністратору відповідну вказівку.

Я не живу теоріями всіляких змов. Пост про банальний професіоналізм і бажання. Адже, як відомо, той, хто хоче - шукає можливості, а той, хто не хоче - виправдання.

Мир нашому футболу!!! - написал Вацко на своей странице в Фейсбуке.