6 липня 2019 11:51

Виталий ПРИНДЕТА: "Рад вернуться в Украину"

Одним з небагатьох футболістів, які провели на полі всі 90 хвилин у зустрічі з «Оболонню», став новачок нашого клубу Віталій Приндета. Після фінального свистка Віталій розповів клубній пресслужбі про повернення в Україну, адаптацію у «Десні» та готовність до нового сезону.


– Ви сьогодні вперше зіграли за «Десну» перед чернігівськими вболівальниками. Як відчуття та як оцінюєте гру з «Оболонню»?

– Добре, що вболівальники прийшли на стадіон, дуже раді їх бачити. Сьогодні у першому таймі в нас було небагато гольових моментів, у другому таймі діяли більш активно. Виграли – й це дуже добре. Почали з перемоги, не пропустили. 1-0 – добрий результат.


– Наскільки вже зіграли з командою?

– З деякими хлопцями я вже грав раніше, з кимось вже зустрічалися в УПЛ, когось знав по збірній (Віталій грав у юнацьких та молодіжній збірних України, – прим.). Все нормально, дуже швидко зігралися та розуміємо один одного.


До переходу у «Десну» Ви 3 роки не грали в Україні. Чи встигли адаптуватися та чи потрібна адаптація до українських реалій?

– Та ні. Я 8 років грав в Україні. Звик тут грати, завжди радий виступати в УПЛ, приємно повернутися у наш чемпіонат.


– Яка зараз ступінь готовності до сезону Вас та команди у цілому?

– Пройшли першу половину зборів. У фізичному плані ми багато працювали на першому зборі: як з м’ячем, так й бігової роботи було багато. Кондиції добрі. Будемо бачити яка буде форма ближче до старту чемпіонату.