7 червня 2019 13:57

На счету "Динамо" U-11 уже три победы на турнире в Латвии

У п’ятницю у латвійському місті Лієпая стартував міжнародний футбольний турнір «Liepaja Challenge Cup 2019», у якому бере участь команда «Динамо» U-11 (футболісти 2008 року народження) під керівництвом тренера Віктора Усова.


Спочатку динамівці зустрілися із лондонським «Арсеналом». Далі наша команда провела поєдинок із «Нимме Калью».


У наступній грі проти господарів ФК «Лієпая-2009» динамівці результативно завершили свою першу ж атаку. Після удару Рибака та метушні у штрафному майданчику м’яч врешті-решт, опинився у воротах. Надалі події розвивалися, як і у попередніх поєдинках. Кияни не дозволяли супернику навіть переходити на власну половину поля, не кажучи вже про загрози воротам. Коли їм все-таки вдавалося наблизитися до володінь Ігоря Костенка, латвійці обмежувалися подачами та навісами до штрафного майданчика, з якими наш голкіпер справлявся.


Тим часом біля протилежних воріт чудовий удар вийшов у Микити Семенова, але голкіпер у стрибку відбив м’яч у нижньому куті, а також у Іллі Морозова, але і йому трохи не пощастило. А ось їх партнеру Івану Сухому вдалося відзначитися: він завершив забитим м’ячем чудово розіграну атаку. 2:0 – чергова перемога динамівців на турнірі «Liepaja Challenge Cup 2019».


Наступний матч наша команда проведе після обіду, о 14.20 проти фінської команди EPS.