21 грудня 2018 22:35

Вадим СКИЧКО: "Нападение "Айнтрахта" - это очень опасная вещь. "Шахтеру" нужно осмотрительно подойти к этому противостоянию"

Шахтар – Айнтрахт. Хто пройде далі і чого очікувати від цих матчів?


Вадим Скічко, журналіст програми ПроФутбол:

Хочеться відзначити атаку Айнтрахта. Ця команда багато забиває, як у Лізі європи так і в бундеслізі. В єврокубку німці входять у топ-три команд за кількістю ударів з меж штрафного майданчика. Челсі на першому місці. Айнтрахт – у трійці. Це свідчить про те, що команда дуже гостро-атакувальна.


Аллер і Йович! Я би відзначив саме цих двох нападників команди Аді Гюттера. Багато забивають в усіх турнірах в яких беруть участь. Є проблема – низький відсоток реалізації своїх моментів. Але навіть з таким відсотком вони багато забивають. Аллер і Йович серед лідерів у перегонах бомбардирів у бундеслізі.

Напад Айнтрахта – це дуже небезпечна річ. Шахтареві треба обачно підійти до цього протистояння. Айнтрахт навіть в дечому переважає Гоффенгайм, з яким гірники зустрічалися в Лізі чемпіонів. А саме – в оборонних діях. Гоффенгайм круто атакує і дуже слабко захищається. Про Айнтрахт я б сказав, що команда дуже круто атакує і непогано захищається.

Тим більше ворота Айнтрахта захищає Кевін Трапп, якого клуб орендував з ПСЖ.