17 листопада 2018 20:53

Перелет в Турцию, дождь и первая тренировка: последние новости из стана сборной Украины

Залишивши о 9.45 ранку трнавський готель Holiday Inn, що упродовж двох діб був нашою резиденцією в Словаччині, синьо-жовті попрямували до аеропорту Братислави.



Дощова Анталія



Виліт до Анталії відбувся згідно з графіком, і вже за дві з половиною години українці приземлилися на відомому на весь світ курорті. Щоправда, погода на турецькій рів'єрі цієї пори року мало нагадує спекотні дні на Середземноморському узбережжі, які роблять тутешні місця справжньою Меккою морського відпочинку від травня до жовтня. Сіре небо, помірний дощ і 11 градусів тепла — такий нині анатолійський клімат. Упродовж 20 хвилин, за які автобус збірної України подолав дистанцію в 30 кілометрів від аеропорту Анталії до готелю Kempinski Dome, що в Белеку, дощ посилився, а сутінки майже миттєво перетворилися на суцільну темряву.



Фото Павла Кубанова


Перше тренування на турецькій землі


Провівши у готелі не більше години, збірники вирушили на вечірнє тренування. У занятті на полі готелю взяли участь 11 гравців — ті, хто не був задіяний у вчорашній грі плюс Коваленко з Шапаренком, які вийшли на заміну в другому таймі. У решти — відновлювальні процедури.



Фото Павла Кубанова


Слід віддати належне місцевим агрономам — поле в ідеальному стані. Попри постійний дощ, вода миттєво відходила з газону. Відтак розминка, тактичні та ігрові серії були проведені в повному обсязі.




Фото Павла Кубанова


До того ж, на половині тренування дощ взагалі припинився, тож інтенсивне заняття хлопці завершили без акомпанементу опадів. Завтра у збірної — перший повноцінний день в Анталії, під час якого відбудуться чергові тренування.