21 жовтня 2018 17:04

Павел ЧЕРЕДНИЧЕНКО: "Динамовский стиль - это скорость на флангах и 4-6 игроков, которые вбегают в штрафную соперника и активно участвуют в атаках"

Тренер команди «Динамо» U-13 Павло Чередніченко поділився враженнями від перемоги своїх підопічних на Ateitis Cup та оцінив фінальний поєдинок:


- Відчуваємо лише позитивні емоції. Це був хороший турнір, наші хлопці добре виступили на усій дистанції. Ми з Олександром Стужуком грамотно розподілили сили наших футболістів протягом усього турніру. Перемагає найсильніший, і сьогодні це були ми.


- Видно, що ви добре вивчили суперника – «Динамо» (Тбілісі) та зуміли нейтралізувати їхні сильні сторони?

- Так, проаналізували суперника, вказали хлопцям на їхні переваги та недоліки і використали свої моменти. Спочатку Лука Лемішко забив після помилки суперника, а до другого взяття воріт призвела наша награна комбінація. Ми мали перевагу та можливості забити у другому таймі більше м’ячів, але і двох вистачило для перемоги.


- Фінальний поєдинок був найважчим на турнірі? Кого із суперників могли б ще виділити?

- Як я вже казав, ми однаково налаштовуємося на будь-якого суперника. Для «Динамо» у будь-якому турнірі існує лише перше місце. У «Динамо» (Тбілісі), дійсно, хороша школа, футболісти володіють швидкісними якостями, технічними та тактичними навичками. Але на даний момент у цьому матчі наша школа виглядала краще та заслужено посіла перше місце.


- Як прокоментуєте різницю забитих і пропущених мячів 22:0?

- Наша лінія оборони надійно відіграла ззаду. Минулого року на Ateitis Cup ми також не пропустили жодного м’яча. У цьому заслуга усієї команди, ми компактно обороняємося та за допомогою групових дій виходимо в атаку. Динамівський стиль – цея швидкість на флангах и 4-6 гравців, які вбігають до штрафного майданчика суперника та бере активну участь в атаках.


- Як би ви могли оцінити організацію та рівень турніру Ateitis Cup?

- По-перше, хотів би подякувати організаторам за запрошеття взяти участь у цих змаганнях. Усі умови тут на високому рівні: і проживання, і регламент проведення змагань, і підбір команд-учасниць - тут зібрані одні з тайкращих клубів Європи. Сподіваємся на наступний виклик і з задоволеннем будемо брати участь в Ateitis Cup і надалі.