21 липня 2018 10:48
5

Александр ПЕТРАКОВ: "После матча с Англией многих тянуло на рвоту, выложились полностью"

Главный тренер сборной Украины U-19 Александр Петраков прокомментировал результат матча со сборной Англии U-19 (1:1).


"Считаю, хорошо, что мы это одно очко нашли. Так складывалась игра, тяжело. В концовке мы функционально сели. Англичане физически очень крепкие ребята. Наши игроки поле матча сидели, не могли встать, многих тянуло на рвоту, выложились полностью.

Наш чемпионат – скажем прямо, слабый чемпионат. Такие игры мы играем раз в год, а англичане – каждую неделю", - сказал Петраков.


Напомним, что с вой последний матч в группе сборная Украины сыграет против сверстников из Турции в понедельник 23 июля.

Французів у другому тайм наші перебігали, з англійцями капітально підсіли. Вже не знаю. чого чекати від матчу з турками. Поле у грі з англійцями було якесь дивне. Бачив мабуть тисячі матчів, але такого, щоб після простого падіння з невеликої висоти мяча на газон піднімався фонтанчик чорного піску, таке бачив уперше. Може тут і в стані газону причина? Хто грав на чистому піску, той зрозуміє.
Сховати
Africanda-S, може гумова крошка? (штучний газон)
Сховати
Витториньо, цілком може бути. Бо, незважаючи на ці фонтанчики, газон мав ідеальний вигляд. Не знаю. тільки, чи дозволяється грати матчі рівня чемпіонату Європи на штучних газонах.
Сховати
Africanda-S, мабуть ФІФА та УЄФА вже все дозволяють)))
Англічан теж не вистачило. Вони теж останні 15 хвилин сдали. А наші мали вкінцівці шанси, та 8 номер у брітов такий актор... Та фізично дійсно у нас лише Супряга, Гія і Попов гідно їм протистояли. Інші хлопці у нас фізично слабеньки.